Китайски хороскоп за годината на Жълтата Земна Свиня - 05.02.2019 г. - 24.01.2020 г.

 

Източните практики се характеризират със символизъм и дълбоки философски изследвания. Китайският зодиак се състои от 12 знака, подредени в годишен цикъл и последният от тях е знакът на Свинята. Фактически 2019-та година е финалната за китайския зодиак. 

 

Нормално е да се предположи, че ще бъде наситена с много емоции и че ще се случат значими събития. Те в по-голямата си част ще са положителни, но може да станем свидетели на някои трансформации, за които не сме готови. Приемете ги като естествен ход на събитията, защото всеки завършек е сигнал за ново начало.

 

Жълтата Земна Свиня е трудолюбива и упорита, което означава, че годината ще се характеризира с чести обрати и много новости. Най-динамичните метаморфози ще са свързани с отношенията между хората от всякакъв характер: лични, делови, любовни…

 

 

   Наситено с приключения ще е ежедневието на хората, чиято работа е свързана с пътуване. Необикновени преживявания „на път“ ще се случат и на всички останали, които носят дух на пътешественици, независимо от професионалната им ориентация.

 

 

По отношение на финансите ситуацията ще е малко  противоречива. В рамките на макроикономиката не може да се говори за стабилност. Печалбите и загубите ще се компенсират и парите ще преминават не толкова от една икономическа сфера в друга, колкото от една географска област към друга. Движението им ще е свързано с движението на човешките маси. 

 

Що се отнася до личните финанси тенденцията е по-обнадеждаваща. Повишаването на приходите на отделния човек ще е в резултат на работа, за която са положени много усилия в предишен период. Печеливши ще са инвестициите, свързани с иновации, опазване, възстановяване и облагородяване на околната среда и подобряване на битовите условия за живот.

 

  Резки скокове ще се регистрират в областта на науката и те в известен смисъл вече започнаха именно от Китай и именно в Космоса. Интересен факт е, че повечето открития няма да бъдат реализирани в големи и авторитетни научни центрове, а в сравнително малки групи, колективи и лаборатории, които не разполагат с внушителен бюджет, а залагат на качествен човешки потенциал.

 

Ще се обострят противоречията, свързани с миграцията и миграционната политика.

Инвазията на исляма ще продължи, но с по-ниски темпове.

 

Страните от т.нар. „трети свят“ бавно, но устойчиво и последователно ще стабилизират икономиките си.

 

Ще се разшири международното сътрудничество в научните среди.

Промените в климата ще се случват все по-бързо и все по-осезателно.

 

Политическите противоречия, съпътствани от икономически разногласия между САЩ и Европа ще се задълбочат.

 

София,

16.01.2019 г. П. Георгиева

Всички права запазени ©
{START_COUNTER}