Зороастрийски хороскоп за годината на Таралежа - 21.03.2018

Какво представлява Зороастрийският хороскоп четете тук.

 

На 21.03.2018 г. Таралежът сменя Камилата.

 

Таралежът е тотем на отминалите до момента 1922, 1954 и 1986 г.

 

Неговият покровител (изед) е Хварна – благодат.

 

Таралежът обикновено символизира тревожност и пестеливост, мъдрост и предпазливост, печели симпатии, но и пази дистанция.

 

 

Той е малък и беззащитен. Няма нито бързи крачка, за да избяга от опасностите, нито остри зъбки, за да нарани враговете си и би бил много уязвим, ако природата не се беше погрижила за него. С острите си иглички той може да причини болка на всеки, който би дръзнал да го нападне, а и визуално те изглеждат доста застрашително.

 

Таралежът е нощно животно, с игличките си символично „пробожда“ тъмнината и преодолява страховете си. Той е решителен и находчив, знае си „три хитринички, ама добрички“ и благодарение на тях умее да се измъква от бедите.

 

Годината на Таралежа е белязана с три важни характеристики: благодат, непредвидимост и свобода. Ще трябва да се справяме с нестандартни ситуации, за които ще са ни нужни бързи реакции и оригинални идеи.

 

 

Както реалните, така и виртуалните контакти ще са интензивни, а хората трябва да се стремят към искреност и великодушие, ако искат да постигнат целите си. Обществото ще бъде много чувствително и безкомпромисно към проявите на лицемерие и притворство.

 

Професионалният напредък ще е гарантиран за онези, които не пестят личните си усилия за постигане на колективни цели. Особено успешни ще са международните сделки, насочени към опазване на околната среда, обмен на образователна информация, подобряване на условията за транспорт и туризъм.

 

Що се отнася до личните отношения може да се каже, че в годината на Таралежа дълготрайните връзки ще бъдат оформени юридически, а в районите, където живеят различни етнически групи ще се намерят начини за превъзмогване на враждата.

 

Годината на Таралежа е особено благоприятна за хората, които искат да се справят с вредните си навици и да преминат към здравословен начин на живот. Ще изпитат вътрешната необходимост да го направят, а ще разполагат и с необходимите условия.

 

 

 

Антитотем е Земеровката, дребен гризач с дълга остра муцунка, гладка козинка и средно дълга опашка. Прилича на полската мишка, подвижна е и хитра.

 

Лъжлива, непостоянна, хаотична, лицемерна. Тя трупа запасите си с измама. Страхлива е, но обикновено успява да се спаси от възмездие за неприятностите, които създава.

 

Хората с поведение на Земеровки ще претърпят материални и финансови загуби в годината на Таралежа.

 

Както Таралежа, така и Земеровката са в групата на неагресивните животинки, което подсказва, че през тази година конфликтните ситуации ще се разрешават с мирни средства.

 

От друга страна и тотемът, и антитотемът са ревниви, което е сигнал за хората, че ако искат да запазят любовта си трябва да бъдат искрени и чистосърдечни.

 

 

 

 

Хороскопът е подготвен за вас от Петя Георгиева

Всички права запазени © 2018 г.
{START_COUNTER}